Social Media

Twitter

Twitter is een Social Media vorm waarbij het sturen van korte (140 tekens) berichten centraal staat. Deze berichten gaan meestal over al hetgeen u dagelijks meemaakt of een reclame boodschap. Anderen kunnen u “volgen” (follow) waarbij zij interesse tonen in hetgeen u te melden heeft.

Uw bericht voorziet u van een of meerdere “Hashtags” (#) om aan te geven waarover uw bericht gaat dan wel om iets extra onder de aandacht te brengen. Anderen kunnen uw bericht weer “doorsturen” (Re-Tweeten).

Daarnaast is het ook mogelijk om uw “tweets” te voorzien van een link of grafisch materiaal (plaatje), echter heeft u daarvoor aanvullende (gratis) diensten nodig van andere partijen. Wij kunnen uw twitter-account instellen, grafisch aankleden alsmede zorgen voor meer volgers of uw boodschap verspreiden en zelfs monitoren wat er over uw bedrijf gezegd wordt.

Bekijk productenm.b.t. Twitter

top

Facebook

Facebook is een vorm van Social Media waarbij u berichten kunt doorgeven aan de mensen die uw pagina “leuk” vinden (“Like”). Deze berichten zijn niet gelimiteerd tot 140 tekens en kunnen zonder tussenkomst van een derde partij ook grafisch materiaal of een link bevatten. Anderen kunnen uw bericht “delen” (“Share”) waardoor deze meer onder de aandacht komt.

Wij kunnen uw Facebook-account instellen, grafisch aankleden alsmede zorgen voor meer “likes”, uw berichten verspreiden en adverteren via Facebook.

Bekijk productenm.b.t. Facebook

top

Flickr

Flickr is een Social Media vorm waarbij het delen van foto’s (meestal gemaakt met uw smartphone) centraal staat. U kunt Flickr zien als Twitter, maar dan met als focus foto’s. Met Flickr heeft u al uw foto’s op één centrale plek en kunt u deze als verzameling tonen op uw website. Daarnaast kunnen anderen u volgen om zodoende al uw nieuwtjes omtrent foto’s te ontvangen.

Wij kunnen uw Flickr-account instellen, grafisch aankleden alsmede zorgen voor meer “favorites”, volgers en uw foto’s verspreiden.

Bekijk productenm.b.t. Flickr

top

LinkedIn

LinkedIn is een vorm van Social Media waarbij het opbouwen van een netwerk centraal staat. U kunt berichten doorgeven, maar tevens ook kennis en ideeën uitwisselen met mede geïnteresseerden. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen kennispagina op te zetten waarop enkel uw medewerkers hun kennis en ideeën kunnen uitwisselen.

Wij kunnen uw LinkedIn-account instellen, uw medewerkers uitnodigen, uw berichten verspreiden, kennispagina’s opzetten alsmede de meest voor de hand liggende “netwerken”/bedrijven koppelen, zorgen voor meer “likes” & volgers/connecties, vacatures uitzetten, personeelsadvertenties en gewone advertenties opzetten.

Bekijk productenm.b.t. LinkedIn

top

Google+

Google+ is een Social Media vorm welke vergelijkbaar is met Facebook. Bij Google+ draait het om “kringen” te maken met anderen.

Hoewel Google+ minder bekendheid geniet dan Facebook, is het toch een medium dat er mede voor zorgt dat uw website hoger in de Google zoekresultaten komt te staan. Het platform is minder uitgebreid dan Facebook, maar de intentie is ongeveer gelijkwaardig.

Wij kunnen uw Google+ account instellen, grafisch aankleden alsmede zorgen voor meer “+1′s”, volgers en uw berichten verspreiden. Daarnaast kunnen wij ook een community (groep) voor u opzetten en u kunt tevens videogesprekken voeren met uw volgers.

Bekijk productenm.b.t. Google+

top

YouTube

YouTube is een vorm van Social Media waarbij het delen van video’s centraal staat. YouTube is een onderdeel van Google. U zet een YouTube kanaal op waardoor anderen uw video’s kunnen bekijken en delen middels verscheidene Social Media toepassingen.

Ook kunt u uw video’s op uw eigen website weergeven waarbij YouTube zorgt voor het verwerken en afspelen van de video. Anderen kunnen zich “abonneren” op uw YouTube kanaal en zodoende op de hoogte blijven van de door u nieuw aangeboden video’s. Daarnaast kunnen anderen hun reactie/mening geven over uw video.

Wij kunnen uw YouTube-account instellen, grafisch aankleden, zorgen voor meer “abonnees” & “likes” alsmede uw video’s opnemen, monteren en uploaden (verspreiden).

Bekijk productenm.b.t. YouTube

top

Vimeo

Vimeo is een Social Media vorm welke vergelijkbaar is met Youtube. Het enige verschil is dat de video’s op een net andere manier op uw website worden weergegeven. Voor meer informatie willen wij u verwijzen naar het kopje “YouTube”.

Wij kunnen uw Vimeo-account instellen, grafisch aankleden, zorgen voor meer “abonnees” & “likes” alsmede uw video’s opnemen, monteren en uploaden (verspreiden).

Bekijk productenm.b.t. Vimeo

top

Pinterest

Pinterest is een vorm van Social Media waarbij het “pinnen” van foto’s en links centraal staat. Anderen kunnen uw Pinterest-account “volgen” (Follow), Pins “like”-en en hun reactie/mening geven. De gebruiker ziet iets wat deze interessant en leuk vindt en deelt (“Repint”) dat.

Bij Pinterest ligt de focus op foto’s en beeldmateriaal welke u aanbiedt middel “boards” (categorieën). Pinterest heeft de potentie om uw beeldmateriaal sneller te verspreiden in vergelijking tot Flickr.

Wij kunnen uw Pinterest-account instellen, pinboards aanmaken, uw producten fotograferen, beeldmateriaal toevoegen alsmede zorgen voor meer “like’s”, “re-pin’s” en “volgers”.

Bekijk productenm.b.t. Pinterest

top

…en nog veel meer op social media gebied

Helaas kunnen wij u hier niet alle Social Media vormen presenteren waarin wij u van dienst kunnen zijn, onze pagina zou dan te lang worden, en dat is hij stiekem nu ook al.

Wij zijn gespecialiseerd in Social Media en kunnen u daarom veelal tot dienst zijn. Vraag het ons en wij zullen u verwonderen!


RSS Nieuws

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

ACHT MEDIA

ACHT MEDIA | MULTIMEDIA

Deskundig, snel & persoonlijk. Uw multimediapartner bij uitstek!

U kunt bij ons terecht voor al uw web, app, social media, audio / video en print vraagstukken.

Het maakt niet uit wat u wenst, uw wensen staan bij ons immers centraal en wij weten dan ook overal een mouw aan te passen.

U vraagt, wij creëren!

Heeft u vragen?
Stel deze gerust!

Latest Tweets

Let’s go social !

Volg ons op TwitterVind ons leuk op Facebook


Volg ons op LinkedIn
Prik ons op je Pinterest bord