Web

Website

Wat?

U wilt uw bedrijf of uzelf presenteren op het internet? Dat kan middels een website.

Er bestaan verschillende soorten websites, echter bepaalt hetgeen u wenst te doen/bereiken met uw website welk type website u nodig heeft.

Waarom?

 • Omdat de concurrent er al een heeft

 • Omdat u uw producten makkelijk wilt tonen

 • Omdat u uw dienstverlening wilt uitbreiden

 • Omdat u uw producten ook online wilt verkopen

Acht?

Wij bouwen websites in de meest voorkomende codeertalen zoals o.a. HTML(5), CSS(3), JS, PHP, ASP, JSP, AS3, C# en met verscheidene libraries en frameworks. Tevens maken wij websites gebaseerd op platformen zoals o.a. WordPress, Joomla, etc.

Bekijk productenm.b.t. eigen websiteOf u nu op korte termijn een website wilt hebben of een uitgebreide, wij kunnen u altijd voorzien van een gepast aanbod waarbij kwaliteit immer voorop staat!

Speciaal!

Bekijk acties!Bekijk onze lopende acties!Wij willen u er graag op wijzen dat wij ook kant-en-klare branche-oplossingen aanbieden tegen een gereduceerd tarief.

top

Domeinnaam

Wat?

Stel u heeft een website, maar hoe is deze terug te vinden?

Websites krijgen in eerste instantie bij het plaatsen op een hosting-server (zie hieronder) een numeriek adres, bijv.: http://195.69.145.150. Ziet u het al voor u dat al uw klanten zo’n dergelijk nummer moeten onthouden om uw website te kunnen bereiken?! Dat hoeft tegenwoordig niet meer door de komst van domeinnamen.

Een domeinnaam wordt gekoppeld aan een numeriek adres en maakt het zodoende mogelijk dat uw klanten uw website kunnen terugvinden middels uw domeinnaam. Ook bevat een domeinnaam een extensie (.NL, .BE, .COM, etc.), hiermee geeft u uw locatie dan wel uw doelmarkt aan.

Een voorbeeld van een volledig uitgeschreven domeinnaam is als volgt: http://www.uworganisatie.nl

Waarom?

 • Omdat uw (potentiële) bezoekers geen nummer kunnen onthouden

 • Omdat u wilt dat uw website gemakkelijk te bereiken is

 • Omdat u wilt dat uw website-adres gemakkelijk te onthouden is

 • Omdat u uw doelmarkt wilt aangeven

Acht?

Wij registreren domeinnamen met de meest voorkomende extensies zoals o.a. .nl / .com / .net / .org / .be / .de / .lu / .eu / en nog veel meer…
Tevens registreren wij ook domeinnamen gebaseerd op speciale extensies zoals o.a. .biz / .info / .fm / .tv / .nu / .tel /.mobi / .cc / .xxx / etc.

Bekijk productenm.b.t. eigen domeinnaamOf u nu één of meerdere domeinnamen wenst, wij kunnen u altijd voorzien van een gepaste domeinnaam waarbij het doel van de website voorop staat!

top

Hosting

Wat?

Stel u heeft een website en een domeinnaam, daar zult u al snel heel blij mee zijn…echter is deze website op dat moment nog niet te raadplegen voor (potentiële) bezoekers. U heeft dus een website, maar u dient ook te beschikken over een hostingpakket (locatie) om deze website beschikbaar te maken op het internet.

Een hostingpakket houdt in dat wij u ruimte bieden op onze servers zodat uw website te bezoeken is door iedereen met een internetverbinding. Deze ‘servers’ zijn speciaal ingerichte computers welke 24/7 verbonden zijn met een snelle internetverbinding, zodat uw website altijd en snel beschikbaar is.

Waarom?

 • Omdat u naast een website en domeinnaam ook hosting nodig heeft

 • Omdat u uw website beschikbaar wilt maken

 • Omdat u uw emailadressen wilt voorzien van uw eigen domeinnaam

 • Omdat u een snelle website wilt, 99% beschikbaarheidsgarantie

Acht?

Bekijk productenm.b.t. hostingVoor elk type website hebben wij wel een hostingpakket, en of het nu de rechter of de linker mouw is…wij passen deze wel aan zodat u krijgt wat u nodig heeft!

top

SEO / SEA

Wat?

Website…Check! … Domeinnaam…Check! … Hosting…Check! … Vindbaarheid……??? …Ai!

SEO staat voor Search Engine Optimalisation (Zoekmachine optimalisatie) en is cruciaal voor nieuwe websites. Uw website zal in het begin altijd te bereiken zijn via een domeinnaam (.nl | .com | .net | etc.), echter niet meteen voor (potentiële) bezoekers die naar u op zoek gaan omdat zij uw domeinnaam (nog) niet weten. Hiervoor dient u een goede positie te verwerven bij de verscheidene zoekmachines, wij weten hoe!

SEA staat voor Search Engine Advertisement (Zoekmachine advertenties) en is HET nieuwe adverteren anno nu. Uw website staat al gerangschikt in de resultaten van verscheidene zoekmachines, maar u wenst meer exposure voor uw bedrijf en producten. Hiervoor kunt ook adverteren op de verscheidene zoekmachines en komt uw vermelding op een prominente plaats in de zoekresultaten en/of op algemeen georiënteerde websites van anderen binnen uw branche.

Daarnaast kunt u ook geld verdienen met het plaatsen van SEA advertenties op uw eigen algemeen georiënteerde website.

Waarom?

 • Omdat de concurrent al een voorsprong heeft

 • Omdat u uw website wilt promoten / extra aandacht wilt geven

 • Omdat u uw product wilt promoten / extra aandacht wilt geven

 • Omdat u meer bezoekers naar uw website wilt trekken

 • Omdat u extra geld wilt genereren met uw website

Acht?

Bekijk productenm.b.t. SEO / SEAOf u nu uw website extra onder de aandacht wilt brengen of dat u meer bezoekers naar uw website wilt trekken, wij weten precies hoe SEO en/of SEA u hierbij kan helpen.


Kortom….u vraagt en wij vinden voor u een geschikte oplossing!


RSS Nieuws

 • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

ACHT MEDIA

ACHT MEDIA | MULTIMEDIA

Deskundig, snel & persoonlijk. Uw multimediapartner bij uitstek!

U kunt bij ons terecht voor al uw web, app, social media, audio / video en print vraagstukken.

Het maakt niet uit wat u wenst, uw wensen staan bij ons immers centraal en wij weten dan ook overal een mouw aan te passen.

U vraagt, wij creëren!

Heeft u vragen?
Stel deze gerust!

Latest Tweets

Let’s go social !

Volg ons op TwitterVind ons leuk op Facebook


Volg ons op LinkedIn
Prik ons op je Pinterest bord